Welkom bij DGRubber Profiles

Sinds 2014 zijn we gestart met het zelf produceren van TPE profielen en stootranden als onderdeel van DG Rubber Holland.

Door de groei van deze tak is sinds 1 april 2019 de stap gezet om de productie als zelfstandige BV onder de naam: DG RUBBER PROFILES voort te zetten op een nieuwe locatie, waarmee wij de ruimte gecreëerd hebben voor betere service en groei. We hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.

RUBBER PROFIELEN VAN TOPKWALITEIT

Vanaf 2014 levert DG Rubber Profiles al EPDM Rubber profielen op maat. U kunt nu nog beter profiteren van onze expertise doordat we hebben geïnvesteerd in eigen extruders. Daardoor zijn we nu ook producent van profielen op maat.

De voordelen van onze rubber profielen:

  • Profielen van TPE rubber (vergelijkbaar met EPDM)
  • Korte levertijden
  • Volledig op maat te produceren
  • Elke gewenste lengte

Uw profiel op maat gemaakt

Wij produceren profielen volgens uw tekening of monster. Onze specialisten maken met de hand een matrijs precies op uw maat en vervolgens kunt u zelf bepalen hoe lang het profiel moet worden. Kwaliteit zonder beperkingen! 

Bovendien staan wij bekend om onze korte lijnen en snelle levertijden. Omdat DG Rubber Profiles zelf ook producent is van de gebruikte TPE profielen, profiteert u daarvan mee. Profielen op maat van TPE rubber zijn overigens vergelijkbaar met EPDM rubber. U weet dus dat u kunt vertrouwen op topkwaliteit. Of u er nu een industriële toepassing voor heeft of dat het gaat om scheepvaart of carrosseriebouw. Als stootrand, randafwerking, u-profiel, afdichtingsprofiel of klemprofiel.

Duurzame profielen waar u op kunt vertrouwen

Onze zelf geproduceerde rubbersoorten zijn allemaal van TPE (vergelijkbaar met EPDM-kwaliteit). Deze rubbers zijn dan ook perfect bestand tegen alle weerstypen, UV-licht en ozon. Ze zijn zeer elastisch en scheuren dus niet zomaar. Deze duurzaamheid past prima bij de relaties die wij aangaan met onze klanten. U kunt dan ook altijd rekenen op de uitstekende service van DG Rubber Profiles!

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een vraag over onze rubber profielen of wilt u weten hoe we u kunnen helpen met onze kennis en expertise? Neem dan contact op met DG Rubber via 0321-744042 of info@dgrubberprofiles.nl.