Over ons

De expert in rubber profielen

RUBBER PROFIELEN
VAN TOPKWALITEIT

Sinds 2014 zijn we gestart met het zelf produceren van TPE-profielen en stootranden als onderdeel van DG Rubber Holland.

Door de groei van deze tak is sinds 1 april 2019 de stap gezet om de productie als zelfstandige BV onder de naam: DG Rubber Profiles voort te zetten op een nieuwe locatie, waarmee wij de ruimte gecreëerd hebben voor betere service en groei. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

about-us

DUURZAME PROFIELEN WAAR
U OP KUNT VERTROUWEN

Onze zelf geproduceerde rubbersoorten zijn allemaal van TPE (vergelijkbaar met EPDM-kwaliteit). Deze rubbers zijn dan ook perfect bestand tegen alle weerstypen, UV-licht en ozon. Ze zijn zeer elastisch en scheuren dus niet zomaar. Deze duurzaamheid past prima bij de relaties die wij aangaan met onze klanten. U kunt dan ook altijd rekenen op de uitstekende service van DG Rubber Profiles!

Traject

 • Toepassing bespreken

  Wij heten u welkom in het rubberparadijs van DG. Samen met u bespreken we de toepassing, wensen, hardheden, afleverlocatie, leverdatum en wat wij kunnen betekenen.

  01
 • Goedkeuring technische tekening

  Een schets of monster stukje (indien beschikbaar) zal door de opdrachtgever worden aangeleverd. Onze tekenaar kan (bij maatwerk) de technische tekening uitwerken en versturen. Na goedkeuring van de technische tekening ontvangt u een offerte.

  02
 • Sample wordt verzonden

  Afhankelijk van het project zal na goedkeuring van de technische tekening een door ons geproduceerde sample/monster worden verzonden om het ontwikkelde product te gaan testen.

  03
 • Planning bespreken, wanneer en waar benodigd

  U heeft het product getest, verdere aanpassingen zijn doorgevoerd. Aan de hand van een digitale order maken we afspraken wanneer en waar het product moet worden geleverd.

  04
 • Productie en uitlevering

  Als we alle bovenstaande stappen hebben gehad, kunnen we de matrijs maken. Als de matrijs goed is, produceren we het profiel. Nu kan het met alle zorg verstuurd worden naar de opdrachtgever.

  05

Waarom DG Rubber Profiles?

Vanaf 2014 levert DG Rubber Profiles al TPE Rubber profielen op maat.
U kunt nu nog meer profiteren van onze expertise doordat we hebben geïnvesteerd in eigen extruders. Daardoor zijn we nu ook producent van profielen op maat.

De voordelen van onze rubber profielen:
 • Profielen van TPE rubber (vergelijkbaar met EPDM)

 • Korte levertijden

 • Volledig op maat te produceren

 • Elke gewenste lengte

Ook uw profiel op maat gemaakt?
why-dg

Vragen over onze producten of dienstverlening?

Overleg dan even met onze experts.
Zij kunnen u de efficiëntste oplossing adviseren.

Neem contact op met onze experts
support-team