Oplossingen en toepassingen

solutions-applications

Pleziervaart

Wanneer het prachtig weer is, trekt u er graag op uit met uw boot. Dat begrijpen we bij DG heel goed! Misschien gaat u zelfs wel eens op vakantie met uw boot. Of u nu een kort tochtje maakt of een langere boottocht, het is belangrijk om te zorgeloos te kunnen blijven genieten van uw vaart.

Pleziervaart of ook wel recreatievaart wordt beoefend door vaarders die voornamelijk met lekker weer of tijdens een vrije dag het water op gaan. Deze term geeft ook wel de tegenstelling aan van beroepsvaart. Alle vaartuigen waarmee iemand zich op het water kan voortbewegen, zoals waterscooters, jachten, zeilboten, motorboten en roeiboten, vallen onder pleziervaart.

Pleziervaarders zijn zuinig met hun vaartuig en doen er alles aan om geen krassen of deuken te krijgen. En daar komt DG Rubber Profiles om de hoek; met onze stootranden voorkom je allerhande beschadigingen. Het rubber is flexibel en in staat om flinke klappen op te vangen. Stootranden zijn echt een must-have voor iedere vaartliefhebber.

Op maat gemaakte profielen

Bij DG Rubber Profiles kunt u uw rubber profielen volledig op maat krijgen. Wij produceren profielen volgens uw tekening of monster. Onze specialisten maken met de hand een matrijs, precies op uw doorgegeven maat en vervolgens kunt u zelf bepalen hoe lang het profiel moet worden. Kwaliteit zonder beperkingen! We garanderen korte lijnen en snelle levertijden.

Bent u op zoek naar fender-oplossingen, stootranden of raamrubbers? Bij DG Rubbers Profiles bent u dan zeker op het juiste adres, wij leveren snel op maat gemaakte producten. Onze producten zijn een hot item voor onder andere jachten, sloepen, zeilboten en woonboten.

Wilt u veilig en voorbereid het water op? Check dan zeker onze kwaliteitsproducten!

Vragen over onze producten of dienstverlening?

Overleg dan even met onze experts.
Zij kunnen u de efficiëntste oplossing adviseren.

Neem contact op met onze experts
support-team