Nieuws

news

Watersportevenementen 2022

Ben je nog op zoek naar leuke watersportevenementen dit jaar? Tot en met oktober zijn er nog enkele leuke events te vinden! Ook voor mensen die minder affiniteit hebben met watersport zijn er veel leuke dingen te doen tijdens de evenementen. Bekijk hieronder beknopt de agenda met de watersportenevenement die nog komen in 2022!

Agenda watersportevenementen

Deze watersportevenementen kunt u nog bezoeken dit jaar. Onder de opsomming geven we meer informatie over de verschillende events.

Hiswa te Water

Van 31 augustus t/m 4 september kun je naar Hiswa te Water in Lelystad. Tickets kosten € 12,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Het is de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, dus er is genoeg te zien en te doen, zelfs als je geen bootliefhebber bent! Zo worden er watersporten gedemonstreerd en kun je proefvaren in de haven, maar ook een heerlijk hapje eten op één van de terrassen. Er is livemuziek en je kunt je bezoekje combineren met winkelen in Bataviastad Fashion Outlet.

Kijk naar één van de talloze demo's op het water, volg een zeiltraining of vaar mee met de KNRM. Er is nog veel meer te doen, dus wij zouden zeggen: plan je bezoekje, lees meer informatie op de website van Hiswa te Water of bekijk onderstaande promotievideo!Wereldhavendagen

Op 2, 3 en 4 september kun je alles wat met de haven heeft te maken ontdekken op de Wereldhavendagen. Superleuk voor kinderen! Je kunt namelijk met heel veel bedrijven achter de schermen meekijken en leert zo dingen die je normaal gesproken niet ziet. Wist je bijvoorbeeld dat je verschillende excursies op het water kunt boeken? Je kunt meevaren met een klassieke driemaster zeilschip of een machtige zeesleper. Ook krijg je de kans om mee te kijken met het Haven Coördinatie Centrum of de powerboat Racebird in actie zien. Als knallende afsluiter is er in de avond een vuurwerkshow.

Genoeg gaafs, dus. Bekijk het hele programma hier en het schema per dag kun je hier bekijken. De Wereldhavendagen zijn gratis en vrij toegankelijk, maar als je een excursie wil doen, dien je hiervoor wel tickets te kopen. Deze kun je vinden op de website van de Wereldhavendagen.

Brussels Boat Show

Zin om over de grens te gaan? De Brussels Boat Show is voor alle boten- en watersportliefhebbers in België en omstreken, voor jong en oud, ervaren of onervaren. Iedereen is welkom! Je vindt hier alles over motorboten, zeilboten, watersporten, diensten, federaties en nog veel meer. Op dit moment kun je nog geen kaarten kopen, houd daarvoor hun website goed in de gaten!

Vakbeurs Watersport

Van 6 t/m 8 december zal de Vakbeurs Watersport plaatsvinden in de Evenementenhal in Gorinchem. Echter is dit een B2B-beurs, particulieren kunnen helaas niet deelnemen aan het evenement. Toch is het een interessante beurs die een plek verdient op onze agenda. Deze beurs is er namelijk geheel op gericht om fabrikanten, groothandels, winkels, werven, bootbouwers, zeilmakers en service- en onderhoudsbedrijven te laten connecten met elkaar. Dat kan interessante relaties opleveren!

Meer weten over één van de evenementen? Klik dan op de linkjes bovenaan deze pagina.

Watersportevenementen 2022

news

TPE rubberen profielen, dé universele oplossing!

TPE rubberen profielen, dé universele oplossing!

news

TPE-rubberprofielen boven EPDM?

TPE-rubberprofielen boven EPDM?

news

Do & Dont’s bij het kiezen van een nieuwe stootrand of rubberprofiel

Do & Dont’s bij het kiezen van een nieuwe stootrand of rubberprofiel

Bij DG Rubber Profiles begrijpen we dat het kiezen van de ju