The Company is Closed From 23 December Until January First
?>

De B2B Vakbeurs Watersport in Gorinchem

news

Wij zijn van 6 t/m 8 december te vinden op de B2B vakbeurs watersport in Gorinchem. De vakbeurs watersport is ontstaan als non-profit initiatief om kennisoverdracht te stimuleren en alle in de watersport actieve bedrijven bij elkaar te brengen.

Dit is de vakbeurs om ook commercieel het maximale uit direct klantcontact te realiseren. Deze beurs is volledig gericht om fabrikanten, groothandel, winkels, bootbouwers, zeilmakers en service- en onderhoudsbedrijven bijeen te brengen.

Door laagdrempelige eigenschappen, optimale bereikbaarheid en slimme standbouw biedt de beurs de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier met elkaar in gesprek te komen. Op deze manier blijft een deelname aan de beurs laag in kosten. Ieder jaar proberen de organisatoren het voor iedereen binnen de watersportbranche een nuttige beurs van te maken. Dit is het netwerk en kennismoment van het jaar, en daarbij mag geen enkele watersportprofessional ontbreken.

Wij zijn natuurlijk bij dit geweldige evenement aanwezig. U ook? Voor meer informatie, bezoek de website van de Vakbeurs Watersport.

Heeft u nog geen toegangskaart? Mail dan naar info@dgrubberprofiles.nl voor een gratis toegangskaart!

news

Watersportagenda

Watersportagenda

Publicatie 22 - 08 - 2022

Bekijk hier de laatste watersportevenementen van het jaar 20

Lees verder
news

Tinnemans Shipbuilding

Tinnemans Shipbuilding

Publicatie 18 - 08 - 2022

Tinnemans Shipbuilding was op zoek naar speciale profielen v

Lees verder
news

Vernieuwde website

Vernieuwde website

Publicatie 17 - 08 - 2022

Onlangs hebben wij de website van DG Rubber Profiles laten v

Lees verder
nl_NLDutch