?>

Nieuws

news

LEKKER Boats

Onlangs hebben wij samen met ons marketingbureau TUQR één van onze vaste klanten bezocht: LEKKER Boats! Hier hebben wij onder andere enkele mooie plaatjes geschoten achter de schermen van dit bedrijf.

Over LEKKER Boats

Buitenlanders vinden ons Nederlanders maar grappig. Bij ons is namelijk alles lekker: lekker geslapen, lekker geshopt, lekker genoten, lekker op vakantie geweest, lekker gezwommen, lekker bootje gevaren... Niet-Nederlanders kennen 'lekker' eigenlijk alleen in referentie met eten. Eten is lekker en dat was het! Maar toch raken ze geïnspireerd door de lekkere manier van leven die wij Nederlanders, en met name Amsterdammers, onszelf hebben aangeleerd.

Dat ontdekte ook LEKKER's oprichter Meindert Wolfraad toen hij de wereld rondreisde. De Amsterdamse manier van leven trok heel veel mensen aan. Gaan en staan waar je wil, controle nemen over je eigen leven - of dit nu op de weg of op zee is. De vrijheid om je eigen weg te gaan, dat klinkt best wel lekker.

news

Hoe gaat het met je?

Ja, lekker!
En dat is nu precies de spirit waarmee LEKKER Boats hun klanten wil inspireren.
"Move the Amsterdam way. Wherever you are."

LEKKER Boats kan zichzelf inmiddels een ware expert noemen in het bouwen van luxe sloepen met de kracht van een speedboat. Dankzij het gebruik van lichtgewicht aluminium van hoge kwaliteit zijn de boten aan te passen naar welk design dan ook. En DG Rubber draagt graag haar steentje bij aan het bouwen van de boten van LEKKER Boats! Al jaren weten ze DG te vinden voor de beste prijs-kwaliteitverhouding producten voor hun sloepen. Best trots zijn we daarop.

Inmiddels varen er ruim 150 boten rond, van Hongkong tot Miami en natuurlijk in Nederland. Dus ook wij kunnen met recht zeggen: DG is destination driven!

LEKKER Boats

news

Watersportagenda

Watersportagenda

Publicatie 22 - 08 - 2022

Bekijk hier de laatste watersportevenementen van het jaar 20

Lees verder
news

Tinnemans Shipbuilding

Tinnemans Shipbuilding

Publicatie 18 - 08 - 2022

Tinnemans Shipbuilding was op zoek naar speciale profielen v

Lees verder
news

Vernieuwde website

Vernieuwde website

Publicatie 17 - 08 - 2022

Onlangs hebben wij de website van DG Rubber Profiles laten v

Lees verder
nl_NLDutch