?>

De veelzijdigheid van rubberprofielen

De veelzijdigheid van rubberprofielen

De TPE-rubberprofielen zijn een voortreffelijke keuze om in te zetten voor de afwerking en afdichting van producten. Hierbij kun je denken aan producten in de scheepsindustrie, agrarische sector of bijvoorbeeld de caravan- en camperbouw. Naast dat rubberprofielen veelzijdig in te zetten zijn, bieden TPE-rubberprofielen in het specifiek veel voordelen. Benieuwd naar de veelzijdigheid van rubberprofielen? Lees dan hieronder verder.

๐ƒ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฌ๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐ซ๐ฎ๐›๐›๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ข๐ž๐ฅ๐ž๐ง

Rubberprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. De meest voorkomende soorten rubberprofielen zijn:

TPE โ€“ rubbers
EPDM โ€“ rubbers
SEBS โ€“ rubbers
SILICONEN โ€“ rubbers

๐ƒ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ซ๐ฎ๐›๐›๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ข๐ž๐ฅ๐ž๐ง

Het gebruik van rubberprofielen neemt veel voordelen met zich mee. Je kunt ze namelijk voor veel verschillende werkzaamheden inzetten. Rubber afdichtingsprofielen dragen onder andere bij aan een beter wooncomfort en verlagen de energiekosten door het afsluiten van verschillende binnen- of buiten ruimtes. Rubber afdichtingsprofielen voorkomen schade aan verbindingen van verschillende elementen door het flexibel opvangen van uitzetting en krimpen.

Daarnaast dragen rubberprofielen bij aan het voorkomen van contactschade door bijvoorbeeld botsingen. Ten slotte zijn rubberprofielen goed bestand tegen veel verschillende weertypen, uv-licht en ozon. Daarnaast zijn ze elastisch en scheuren niet snel.

news

๐Ž๐ง๐ณ๐ž ๐Ÿ๐š๐ฏ๐จ๐ซ๐ข๐ž๐ญ๐ž ๐ซ๐ฎ๐›๐›๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ข๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ฌ๐จ๐จ๐ซ๐ญ

Tijdens het produceren van onze profielen maken wij gebruik van TPE-rubbers. Dit is ons favoriete soort en tevens ons enige soort rubber, waarom? De TPE-rubbers dragen veel voordelen met zich mee. Het is een duurzaam en milieuverantwoord materiaal, het heeft een hoge elasticiteit eigenschappen waardoor het niet alleen duurzamer is, maar ook beter bestand tegen slijtage en scheuren. Meer weten over de voordelen van TPE-rubbers? Lees het nieuwsbericht โ€œHet verschil tussen TPE en PVCโ€ op onze website.
Benieuwd naar de mogelijkheden van onze rubberprofielen? Check onze website of neem contact op via: info@dgrubberprofiles.nl of via +31 (0)32 174 40 42

De veelzijdigheid van rubberprofielen

news

Het verschil tussen PVC stootranden en TPE rubberen stootranden

Het verschil tussen PVC stootranden en TPE rubberen stootranden

1 - 2 - 2023

PVC is op dit moment het meest gebruikte materiaal als stoot

Lees meer
news

Vakbeurs Watersport

Vakbeurs Watersport

Vakbeurs watersport van 6 t/m 8 december.

news

Watersportagenda

Watersportagenda

Publicatie 22 - 08 - 2022

Bekijk hier de laatste watersportevenementen van het jaar 20

Lees verder
Translate ยป