Oplossingen en toepassingen

solutions-applications

Caravan- en camperbouw

Wanneer u heerlijk op pad gaat met de camper, wilt u onafhankelijk en zorgeloos kunnen genieten. Dankzij de rubberen profielen van DG heeft u geen last van lekkages of tocht.

Toch een lekkage ontdekt vlak voordat u op avontuur gaat? Dankzij onze uitgebreide voorraad hebben wij allerlei rubber profielen klaarliggen voor u. Deze kunnen dan zelfde dag nog worden verzonden. Dankzij de snelle levering is uw camperlekkage in een mum van tijd opgelost, en kunt u comfortabel op pad!

Rubber profielen op maat
We hebben voor uw camper of caravan elk soort rubber profiel in de gewenste maat en kleur. Ons aanbod varieert van rubberprofielen voor deuren, tot raamprofielrubbers tot sierlijst profielrubbers. Ook voor uw dakraam, hefdak, luiken, luifels en nog veel meer is er een rubberen profiel op maat!

Weet u niet zeker welke lengte u moet hebben? U kunt altijd een belletje plegen naar DG - we denken graag met u mee. Weet u ongeveer welke lengte u moet hebben, bestel dan altijd extra lengte in verband met krimping en bochten.

Tip bij monteren van rubber profielen
Gaat u aan de gang met nieuwe rubbers? Zorg dan dat u het raam, de deur of een ander onderdeel eerst verwijdert voordat u het rubber monteert. Het bevestigen van de rubber profielen is zeer eenvoudig. Deze kunt u bevestigen door het rubber in de sparing te klikken of te duwen.
Nu zitten de nieuwe rubber profielen stevig vast en kunt u het raam, de deur of het andere onderdeel weer veilig erin zitten. Gegarandeerd waterdicht!

Rubberen matten nodig? Bent u op zoek naar rubberen matten? Dan verwijzen we u vriendelijk naar ons moederbedrijf, DG Rubber Holland.

Heeft u rubberen profielen nodig voor de Caravan- en camperbouw? Bij DG beschikken we over de capaciteit om grote aantallen op korte termijn te produceren. Neem gerust contact op voor meer informatie. We denken graag met u mee over een passende oplossing.

Translate »