Oplossingen en toepassingen

solutions-applications

Agrarische sector

Doordat we bij DG Rubber Profiles onze profielen zelf produceren, maken wij met zorg hoog kwalitatieve profielen. Daarnaast kunnen we snel leveren, door snel te leveren kunnen lekkages snel verholpen worden. Onze rubber profielen kunnen dienen als oplegging, afdichting en als dilatatievoegen. In de bouwsector ziet u ze in bijvoorbeeld funderingen, bekistingen, roldeuren en tussen spouwmuren. Ook kan rubber dienen als afdichting tussen deurkozijnen of raamkozijnen. In de agrarische sector is het van groot belang dat de producten tegen een stootje kunnen. Aangezien er veel groot werk wordt uitgevoerd, is het van belang dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Alle profielen binnen de agrarische sector zijn volledig opmaat te verkrijgen.

De producten worden voornamelijk toegepast in agrarische machines. Hierbij kunt u denken aan transport- en loofrollen, wielen, rubberen flappen, etc. Deze profielen zie je veelal terug in de veehouderij, akkerbouw en de tuinbouw.

Onze rubberen profielen zijn geheel bestendig tegen afvalstoffen zoals oliën en benzine. Dit is een groot voordeel voor deze sectoren.

Rubberen matten nodig? Bent u op zoek naar rubberen matten? Dan verwijzen we u vriendelijk naar ons moederbedrijf, DG Rubber Holland.

Heeft u rubberen profielen nodig voor de agrarische sector of bouw & onderhoud? Bij DG beschikken we over de capaciteit om grote aantallen op korte termijn te produceren. Neem gerust contact op voor meer informatie. We denken graag met u mee over een passende oplossing.