?>

Nieuws

news

Vernieuwde website

Onlangs hebben wij de website van DG Rubber Profiles laten vernieuwen door TUQR Marketing Creators. Daarbij heeft niet alleen de website een nieuw jasje gekregen, maar is ook onder andere ons logo geüpdatet.

Dit hebben wij ook voor het logo van DG Rubber Holland laten doen, het moederbedrijf van Profiles. Daardoor hebben beide bedrijven van DG eenzelfde, herkenbare uitstraling en toch een eigen identiteit.

Nieuwe features op de website


Het vernieuwen van de website draaide natuurlijk niet alleen om een mooiere uitstraling. We wilden vooral het gebruiksgemak voor de bezoekers, ofwel onze klanten, verbeteren.

Om dat te realiseren, is het gehele design op de schop gegaan en is er goed gekeken naar de user interface (UI). Dit betekent dat we bij DG zelf ook kritisch hebben gekeken naar wat de klant zoekt, en we hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt om te vinden waarnaar de klant op zoek is.

Wij zijn erg blij met het eindresultaat en hopen dat u als bezoeker van deze website veel gemak ondervindt van de vernieuwde website. Als u naar 'assortiment' navigeert, kunt u in het linkermenu eenvoudig opties aan- of uitvinken om zo enkel de producten te zien die voor u relevant zijn.

Kunt u niet het gewenste profiel vinden? Dan maken we met plezier een profiel op maat voor u. Neem daarvoor even contact met ons op.

Vernieuwde website

news

De Historie van TPE-rubbers

De Historie van TPE-rubbers

05-04-2023

news

De veelzijdigheid van rubberprofielen

De veelzijdigheid van rubberprofielen

news

Het verschil tussen PVC stootranden en TPE rubberen stootranden

Het verschil tussen PVC stootranden en TPE rubberen stootranden

1 - 2 - 2023

PVC is op dit moment het meest gebruikte materiaal als stoot

Lees meer
Translate »