?>

News

news

Vernieuwde website

Onlangs hebben wij de website van DG Rubber Profiles laten vernieuwen door TUQR Marketing Creators. Daarbij heeft niet alleen de website een nieuw jasje gekregen, maar is ook onder andere ons logo geüpdatet.

Dit hebben wij ook voor het logo van DG Rubber Holland laten doen, het moederbedrijf van Profiles. Daardoor hebben beide bedrijven van DG eenzelfde, herkenbare uitstraling en toch een eigen identiteit.

Nieuwe features op de website


Het vernieuwen van de website draaide natuurlijk niet alleen om een mooiere uitstraling. We wilden vooral het gebruiksgemak voor de bezoekers, ofwel onze klanten, verbeteren.

Om dat te realiseren, is het gehele design op de schop gegaan en is er goed gekeken naar de user interface (UI). Dit betekent dat we bij DG zelf ook kritisch hebben gekeken naar wat de klant zoekt, en we hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt om te vinden waarnaar de klant op zoek is.

Wij zijn erg blij met het eindresultaat en hopen dat u als bezoeker van deze website veel gemak ondervindt van de vernieuwde website. Als u naar 'assortiment' navigeert, kunt u in het linkermenu eenvoudig opties aan- of uitvinken om zo enkel de producten te zien die voor u relevant zijn.

Kunt u niet het gewenste profiel vinden? Dan maken we met plezier een profiel op maat voor u. Neem daarvoor even contact met ons op.

Vernieuwde website

news

Watersportagenda

Watersportagenda

Publicatie 22 - 08 - 2022

Bekijk hier de laatste watersportevenementen van het jaar 20

Read more
news

Tinnemans Shipbuilding

Tinnemans Shipbuilding

Publicatie 18 - 08 - 2022

Tinnemans Shipbuilding was op zoek naar speciale profielen v

Read more
news

Transport Compleet

Transport Compleet

Publication 04-07-2022

DG Rubber Holland was aanwezig op de Transport Compleet beur

Read more
en_USEnglish